2016. február 28., vasárnap

TOP 4 legszexibb férfi a Trónok harcából

Mi a jó a Trónok harcában?

Hogy a sok-sok érdekes és izgalmas történeten, illetve helyszínen kívül szemrevaló is akad bőven a sorozatban. Nem csak a férfiaknak kedveznek -meztelen nők-, hanem a hölgy nézőknek is. _
Mivel még szűk két hónap van hátra a hatodik évad premierjéig, a hétvégén újra elkezdtem ledarálni a szériát, és gondoltam, hogy készítek egy szubjektív top négyes listát -mostanában úgyis a listák szerelmese lettem. (Igyekszem nem spoilerezni, bár nem ígérem, hogy teljesen spoiler mentes maradok. Aki szeretné majd nézni a sorozatot, és nem akar semmit sem megtudni, az csak koncentráljon a képekre).

4. Khal Drogo (Jason Momoa) - igazi vadember, aki mégis tud gyengéd lenni a szeretett nőhöz.



3. Ser Jorah Mormont (Iain Glen) - Jorah "Friendzoned" Mormont. Tyrion mellett a kedvenc karakterem. Szereti Dany-t, még ha a kezdetekkor nem is pontosan azért szegődött mellé, hogy beleszeressen.




2. Jon Snow (Kit Harrington) - remélem nem kell sokat írnom. A hősies, kitartó, ellenségbe beleszerető fattyú, aki kitart bajtársai mellett.



1. Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) - unokaöcsém szerint úgy néz ki, mint a Szőke herceg a Shrekből (Legalábbis hosszabb hajjal). Bár nem is áll tőle olyan messze.


Háttérben Gwendoline Christie, aki Tarth-i Brienne-t
alakítja a sorozatban. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése